Loading...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ALFA CASA ποιότητα … ζωής !

 

Μια σπουδαία πρόταση κατοικίας για την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας & Αχαΐας (και όχι μόνο), που προσφέρει τα πάντα! Πλακάκια & Είδη Υγιεινής,  ΕΠΙΠΛΑ για όλους τους χώρους του σπιτιού ( Έπιπλα Κουζίνας , Ντουλάπες , Κρεβατοκάμαρες , Στρώματα , Σαλόνια , Τραπεζαρίες , Συνθέσεις , Μπουφέδες, Έπιπλα Εξοχής, Παιδικό & Εφηβικό Δωμάτιο κ.α.) , Έπιπλα Γραφείου (διευθυντικά και εργασιακά) αλλά και Επαγγελματικός Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός , συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα υπέροχο χώρο 

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

1975

Όλα ξεκίνησαν στις 13 Οκτωβρίου του 1975 όταν ο Άγγελος Αγγελακόπουλος ίδρυσε την ομώνυμη εμπορική του εταιρία . Το κατάστημα του ,στο κέντρο της Πάτρας ,είχε αρχικά ως κύριο αντικείμενο δραστηριότητας τα υδραυλικά και τα είδη υγιεινής.

 

1979

Ο Φώτης Αγγελακόπουλος με τη βοήθεια και στήριξη του πατέρα του «ανοίγει» στα Ζαρουχλέικα ένα πρωτοποριακό για την εποχή κατάστημα με Πλακάκια (μπάνιου και δαπέδου) και Είδη Υγιεινής , το οποίο εξελίχθηκε (το έτος 1991) σε εντυπωσιακή ιδιόκτητη έκθεση 1.200τ.μ.

 

2000

Ένα σημαντικότατο βήμα για τη μετέπειτα πορεία … η αγορά οικοπέδου 7.000 τ.μ. στην Οβρυά και η ταυτόχρονη ανέγερση των πρώτων 1000τ.μ. αποθηκών και 500τ.μ. έκθεσης.

 

2003

Η ALFA CASA επενδύει στη Κεφαλονιά και δημιουργεί ένα πρότυπο εκθεσιακό χώρο με αποθήκες, ο οποίος μετά από 5 χρόνια θα μεταφερθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ. Αργοστολίου Πόρου στα Τραυλιάτα όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα.

 

2004

Ολοκληρώνεται το Εμπορικό Κέντρο ALFA CASA στην οδό Ηλείας 50 , στη κάτω Οβρυά . Η υπερσύχρονη έκθεση των 6.500 τ.μ. με τα 2.500 τ.μ. αποθήκες είναι γεγονός και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα … τώρα μπορεί το καταναλωτικό κοινό να «δει» μια τεράστια γκάμα και να επιλέξει με μεγαλύτερη ευκολία !

 

2005

Μια χρονιά ορόσημο. Ο Άγγελος Αγγελακόπουλος (εγγονός του ιδρυτή) «μπαίνει» ενεργά στην εταιρεία ,εκπροσωπώντας την τρίτη γενιά. Εκεί που όλοι νομίζουν ότι το «όραμα ολοκληρώθηκε» , θα μπορούσε να πει κανείς ότι … τώρα όλα αρχίζουν !

 

2006

Υλοποιείται μια εντυπωσιακή αγορά στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών , στο οικοδομικό τετράγωνο 1, στη περιοχή του Αγ. Στεφάνου. Ένα οικόπεδο 20.000τ.μ. θα αποτελέσει την αφορμή για τη στέγαση των υπερσύχρονων εγκαταστάσεων αποθήκευσης της εταιρίας . Ο χώρος είναι πολύς . Έτσι ιδρύεται η ALFA Logistics η οποία αφιερώνεται στην παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης προς τρίτους (Logistics).

 

2008

Η προσπάθεια τόσων ετών αναγνωρίζεται . Απονέμεται το Βραβείο INTERNATIONAL AWARD LEADER IN PRESTIGE AND QUALITY από το Διεθνή οίκο αξιολόγησης Actualidad. Η απονομή γίνεται στο νεότερο Άγγελο Αγγελακόπουλο σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

2008

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας … Πιστοποιείται κατά ISO 9001

 

2010

Ιδρύεται το Πρατήριο Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής ALFA SCONTO με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών , οικοδομικό τετράγωνο 1, στη περιοχή του Αγ. Στεφάνου. Το κατάστημα εστιάζει στις πολύ χαμηλές τιμές οι οποίες όμως αναφέρονται σε προϊόντα αρίστης ποιότητας.

 

2011

Η ALFA CASA εξακολουθεί να οραματίζεται και να φροντίζει καθημερινά για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη , μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων για το σπίτι . Προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως : Πλακάκια , Είδη Υγιεινής , Έπιπλα Μπάνιου , Έπιπλα Κουζίνας , Τραπεζαρίες Κουζίνας ,Ντουλάπες , Κρεβατοκάμαρες , Στρώματα , Καναπέδες (σαλόνια και γωνίες) , Τραπεζάκια Σαλονιού, Συνθέσεις, Μπουφέδες , Καθρέπτες, Βιβλιοθήκες , Έπιπλα Γραφείου , Παιδικά Δωμάτια, Έπιπλα Εξοχικού ή Εξωτερικού Χώρου αλλά και Επαγγελματικό - Ξενοδοχειακό Εξοπλισμό … προσφέρονται στη χαμηλότερη δυνατή τιμή ! Για μπάνιο , δάπεδο και έπιπλα στη Πάτρα ... ALFA CASA !

 

2013

Η ALFA CASA ενώνει τις δυνάμεις της με την PORCELANA ...   
"Η ισχύς εν τη ενώσει" !

 

 

Σας περιμένουμε στην ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 159

 

© Copyright 2011 - 2021 Έπιπλα Πάτρα, Είδη υγιεινής Alfa Casa